EVA1 nu med PL Mount

17. marts 2019
17. marts 2019 Tom

Har du en masse favorit PL Mount glas, er vi ude med lidt af et tilbud her.
Fra lige om sanrt kan du nu bruge vores EVA1 med netop dine favoritter, på dette herligt budgetvenlige 5,7K RAW eller 10Bit 4K DCI 400 Mbit/s fætter til – hvad du nu end bruger som hovedkamera.

Du har måske bemærket at der – længe – har været en række “V Log til ALEXA” ude på markedet. ( de er så populære at de er en del af FCPX )

Årsagen er oplagt nok at mange – tit – leder efter en “lille ven” til større optagelser, hvor et EVA1 kan bruges som B eller C unit.

Vi går bare skridtet videre og tilbyder nu et EVA1 hus med mount til de samme glas som dem der garanteret befinder sig på hovedkameraet.

Helt uden – underlige – eller unødvendige adaptorer eller andet, der – ganske enkelt – ikke fungerer i en moderne produktion.

Hvad koster det så at lege med vores EVA1 i PL mode.
Det koster 1500 kroner om dagen ex, og er dermed – vel sagtens – det mest umuligt billige PL Mount kamera i landet, der – helt sikkert klipper med Alt Arri, og som rent faktisk også skulle kunne fungere med F55 eller Venice.

Vi har fundet et par videoer, der både kigger på VAriCam og Red.
Leder du lidt – specielt på Vimeo – er der også direkte sammenligninger med Alexa.
Tjek lige sammenligningen med Red ( one ) ud, ud over at vi allerede har et, ved vi godt hvilket et vi ville vælge, hvis vi skulle have set til.
Selv uden grading, er det tydeligt at se endog meget store forskel.

Vi har planer om at tale med et par glas pushere senere og kan måske snart vise vores egne “test” af EVA med både Cooke, Baltars og måske med et par K35ere, der – formodentligt – er vores næste sæt ( 24mm 55mm og 85mm modificeret fra DSLR glas )

Her lidt video

Intercutting the Panasonic EVA1 and VariCam LT from Digital Cinema Society on Vimeo.

EVA1 vs RED ONE from Steve Sherrick on Vimeo.